Nevünk a védjegyünk: Görbei bélyegző

Cégünk, a Görbei Bélyegző Bt.. már több mint másfél évtizede működik Szekszárdon.    A Fő profilunk a bélyegzőkészítés, amit rövid határidővel vállalunk, akár 1 órán belül. Mindig arra törekszünk, hogy minőségi munkát végezzünk. Számos bélyegzőt forgalmazunk, hogy minél jobban ki tudjuk elégíteni a vevők igényeit. Ezek közül manapság közkedveltek a zsebbélyegzők, melyeknek legnagyobb előnye a praktikusság. Egyedi bélyegzők készítését is vállaljuk, például emblémával, ábrákkal vagy többféle színből – kék, bordó, fekete stb. – állhat, és ezek legnagyobb előnye, hogy nehezen hamisíthatóak. Emellett kínálunk még speciális festékeket bőrre, papírra, textilre, műanyagra, fémre, húsra és tojásra. A bélyegzőkészítésen kívül foglalkozunk még gravírozással, névjegykártya, névtáblák, cégtáblák, fényképes ajándékok készítésével és forgalmazunk serlegeket, érmeket, papír-írószert. Vállalunk még fekete-színes nyomtatást, spirálozást, szakdolgozatkötést, boros címkék készítését.

Ma közkedveltek a gravírozott ajándékok. Üzletünkben kínálunk márkás tollakat, tollkészleteket, boros dobozokat, öngyújtókat, kulcstartókat. Emellett vállaljuk még üvegtárgyak – pl. boros üvegek, poharak – gravírozását is. Fényképek gravírozását csak fára tudjuk vállalni, melyet elegáns képkeretekkel készítünk.

A gravírozás mellett készítünk még fényképes ajándékokat is, melyek nagyon népszerűek. Készítünk bögrét, korsót, faliórát, kulcstartót, pénztárcát, hűtőmágnest, emlékplakettet.

Szeretettel várjuk a Görbei bélyegző üzletében Szekszárdon, a Tinódi u. 1/b szám alatt, kizárólag a főiskolánál, a gyorsétterem mellett.

Mi nyomot hagyunk, a döntés az Öné, hogy milyen mély legyen.

Görbei Bélyegző Bt.

7100 Szekszárd, Tinódi u. 1/B

Nyitva tartás: hétfőtől – péntekig 8.00-16.30-ig.

Telefon: +36-31/7000-854 E-mail: gorbei@gorbei.hu

Küldjön nekünk üzenetet: